NHL: Golden Knights na nieuwe overtimezege op 2-0 in conferencefinale

De ijshockeyers van de Vegas Golden Knights staan op een 2-0 voorsprong in de finale van de Western Conference in de Noord-Amerikaanse ijshockeycompetitie NHL. In de T-Mobile Arena werd zondagavond de tweede wedstrijd gespeeld in de serie tussen de thuisploeg en de Dallas Stars.

Na nog geen drie minuten opende Miro Heiskanen de score al voor de Stars, maar halverwege de eerste periode werkte Mark Stone de gelijkmaker binnen. In de tweede periode duurde het ruim negen minuten voor Jason Robertson de bezoekers weer een voorsprong bezorgde en lang leek het daar bij te blijven.

Ruim twee minuten voor het einde ging het echter alsnog fout: Jonathan Marchessault scoorde en trok er een overtime uit, waarin Chandler Stephenson de Golden Knights na een ruime minuut naar de winst en een 2-0 voorsprong schoot.

Game 3: Dinsdagavond 24 mei, 02.00u (NL); Dallas Stars - Vegas Golden Knights