Uitslag FC Utrecht - FC Twente

FC Utrecht heeft de thuiswedstrijd tegen FC Twente gewonnen met 1-0. Sander van der Steek maakte in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de nederlaag is Sparta voorbij FC Twente in de stand.

FC Utrecht begon het sterkst aan het duel tegen FC Twente en was via Mark van der Maarel en Victor Jensen gevaarlijk, maar kwamen niet tot scoren. Daarna nam FC Twente over en zag het twee doelpunten afgekeurd worden en miste Ramiz Zerrouki van dichtbij.

Ook in de tweede helft was FC Twente beter dan FC Utrecht en zag voor de derde keer dat een goal werd afgekeurd, waarna Sander van de Streek met nog twintig minuten te gaan de thuisploeg op voorsprong zette. Daarna kreeg de ploeg van Ron Jans nog kansen op de gelijkmaker, maar gelukkig voor FC Utrecht kwamen ze niet tot scoren en pakte de ploeg uit de domstad de drie punten.