Vader disciplineert kinderen met veeprikker

De politie heeft bevestigd dat een walgelijke vader stuk menselijk afval uit Kentucky, Verenigde Staten, wordt beschuldigd van het gebruik van een veeprikker om zijn eigen kinderen te disciplineren. Anthony L. Jones heeft 32 aanklachten voor derdegraads mishandeling van een kind van 12 jaar of jonger, evenals een aanklacht voor crimineel misbruik in de derde graad.

Jones, die volgens agenten de veeprikker gebruikte om zijn kinderen onder controle te houden, mishandelde en misbruikte zijn beide kinderen.

Een document dat door agenten is opgesteld, luidt: "De dader gebruikte meerdere keren een elektrische veeprikker op zijn twee kinderen als straf. Beide kinderen bevestigden dit tijdens een forensisch interview in het CVAC-centrum. De dader gebruikte de veeprikker om de slachtoffers te schokken en dreigde er meerdere malen mee."

Jones is sindsdien naar het Laurel County Correctional Centre gebracht en beweert onschuldig te zijn. De datum van de rechtzaak is nog niet vastgesteld; Jones zal eerst verschijnen op een voorbereidende zitting op 2 mei.

De precieze leeftijd van de kinderen is niet bekendgemaakt, maar ten minste één van hen is jonger dan 12.

Anthony L. Jones (Foto: Laurel County Correctional Center)
Anthony L. Jones (Foto: Laurel County Correctional Center)