Wild Hearts krijgt op 6 april nieuwe Kemono en Karakuri

EA Originals en Koei Tecmo hebben vandaag de eerste content-update van april van de hunting game Wild Hearts onthuld.

Spelers kunnen in de nieuwe update kennismaken met een nieuwe Kemono-soort, namelijk de vosachtige bedreiging genaamd Murakumo. Deze nieuwe bedreiging gebruikt de wind als wapen, vliegt door de lucht en kan een groot aantal dreigende aanvallen met bloembladeren uitvoeren. De donderende tornado van het vosachtige beest kan er zelfs voor zorgen dat spelers bewusteloos raken als ze te dichtbij komen.

Jagers kunnen tegen dit beest vechten met de nieuwe Spinning Top Fusion Karakuri. Naarmate de Spinning Top meer obstakels raakt, wordt het steeds sneller en krachtiger en kan het een effectieve aanval van dichtbij uitvoeren. Het kan zelfs een aanvallende Kemono doen wankelen. Daarnaast voegt de update ook het nieuwe Limit Break-systeem toe, waarmee jagers Core Orbs kunnen gebruiken om hun huidige wapens en pantser te verbeteren. Deze zijn te verdienen tijdens succesvolle Kemono-jachten.

Spelers kunnen daarnaast uitkijken naar een nieuwe content-update die later deze maand verschijnt. Deze introduceert een nieuwe Deeply Volatile Kemono genaamd Deathhaze Gloombeak, de nieuwe speciale Serial Hunts-quest en nog veel meer.

Wild Hearts is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store.