Uitslag FC Emmen - Sparta

Sparta heeft zijn dertiende overwinning van het seizoen geboekt. In de uitwedstrijd tegen FC Emmen wonnen de Rotterdammers met 0-2 en staan daarmee voorlopig op een knappe vijfde plaats in de eredivisie.

Sparta heeft via twee prachtige goals van FC Emmen gewonnen. Vlak voor rust zorgde Koki Saito voor de openingstreffer. De Japanner kreeg de bal op links, maakte een individuele actie en plaatste de bal in de verre hoek. Vito van Crooij besliste in de 89ste minuut voor de beslissing. De aanvaller speelde twee man uit en werkte beheerst af.

Door de zege staat Sparta nu voorlopig op een keurige vijfde plaats in de eredivisie met 46 punten uit 26 wedstrijden. FC Emmen strijd nog altijd tegen degradatie, al staat de ploeg van Dick Lukkien nog wel op een veilige vijftiende plaats.