Uitslag Feyenoord - FC Volendam

Feyenoord is ook na de 25ste speelronde koploper in de eredivisie. Zondagavond hadden de Rotterdammers had lastig met Volendam, maar wonnen uiteindelijk met 2-1, waardoor het verschil met Ajax druk punten blijft.

Feyenoord domineerde zoals verwacht zonder echte grote kansen te creeren, maar het Volendam dat tot scoren kwam. Na een snelle uitbraak zorgde Daryl van Mieghem voor de openingstreffer in de twaalfde minuut. Later kreeg Henk Veerman nog een goede kans om de score te verdubbelen, en uit dode spelmomenten waren de Volendammers ook gevaarlijk.

Na wat omzettingen in de tweede helft kwam Feyenoord in de tweede helft snel langszij via Santiago Gimenez. Net zoals in de eerste helft Feyenoord domineerde de wedstrijd, maar toch kreeg Volendam via Veerman de kans om zijn ploeg weer op voorsprong te zetten, maar hij miste echter. Een kwartier voor tijd viel de bevrijdende 2-1 door een doelpunt van Damon Mirani. Feyenoord kwam daarna niet meer in de problemen en hield de drie punten in eigen huis.

Volgende week is de topper in de eredivisie. Dan neemt Feyenoord het in Amsterdam op tegen Ajax.