Coldcase: Wat gebeurde er met Theo van den Oetelaar (33)?

Op vrijdagavond 23 oktober 1992 rijdt Theo van den Oetelaar om ongeveer 19.00 uur van huis. Hij rijdt in zijn grijze Toyota Hi-Lux. Hij had een afspraak om rond 20.30 uur zijn dochtertje op te halen, maar is nooit bij haar aangekomen.

De 33-jarige Theo was een net en punctueel persoon. Zijn dochter was alles voor hem. De afspraken om haar te halen kwam hij altijd na. Bijzonder is dat Theo geen rijbewijs of paspoort meenam. Ook had hij het alarm van zijn woning niet ingeschakeld. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat hij uit zichzelf is vertrokken. Een misdrijf wordt zeker niet uitgesloten. Op maandag 3 november 1992 wordt de auto van Theo teruggevonden op een parkeerplaats bij een hotel en het station in Breda. Zijn lichaam is nooit gevonden.

Het is nog altijd niet duidelijk wat er is gebeurd. Familie en vrienden van Theo hopen dat u daar iets over kunt vertellen. Weet u iets? Laat het alstublieft weten. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak. Tips kunnen worden achtergelaten via het formulier op de website van de politie.

Theo van den Oetelaar (Afbeelding: Politie)
Theo van den Oetelaar (Afbeelding: Politie)