Uitslag Fortuna Sittard - Feyenoord

Feyenoord heeft op bezoek bij Fortuna Sittard een relatief eenvoudige overwinning geboekt. De koploper van de Eredivisie won het duel met 2-4.

Fortuna schoot nog wel uit de startblokken en leek binnen een paar minuten op voorsprong te komen maar een goal van Yilmaz werd afgekeurd wegens buitenspel. Daarna was het Navarro die in eigen doel kopte en na een raak schot van Wieffer stond Feyenoord binnen een kwartier met 0-2 voor. Net voor rust was kon na balverlies van Ferati Gimenez eenvoudig de 0-3 binnen tikken.

Na rust leek het nog spannend te worden toen Duarte met een schot van afstand de 3-1 scoorde. Feyenoord bracht echter dankzij Paixão de marge al snel weer naar drie. In de slotfase scoorde Siovas nog wel de 2-4 maar de wedstrijd was toen al lang beslist.