Uitslag FC Utrecht - PSV

PSV nieuw puntenverlies geleden in de strijd om de landstitel. Op bezoek bij FC Utrecht werd het 2-2 en is het verschil naar Feyenoord inmiddels opgelopen tot zes punten.

FC Utrecht-aanvaller Othman Boussaid opende na ruim een half uur fraai de score in De Galgenwaard. PSV wist in de eerste helft nog terug te komen tot 1-1. Luuk de Jong bediende de helemaal vrijstaande Johan Bakayoko en zorgde voor de gelijkmaker.

In de tweede helft ging PSV op zoek naar de 1-2. Eerst werd nog een doelpunt van aanvoerder De Jong afgekeurd en later leek een nieuw doelpunt van de PSV-aanvaller ook niet door te gaan, maar na het bekijken van de beelden stond hij net geen buitenspel en kwam PSV op 1-2. Snel na de voorsprong stond het alweer gelijk via Sander van de Streek. Dat zou ook de eindstand zijn.

Door nieuw puntenverlies is het verschil tussen PSV en Feyenoord inmiddels opgelopen naar zes punten en staat de ploeg van Ruud van Nistelrooij, die vandaag afwezig vanwege ziekte, op een vierde plaats. Fc Utrecht is terug te vinden op een zevende plaats.