Uitslag FC Twente - FC Volendam

FC Twente heeft na drie gelijkspelen eindelijk weer gewonnen. Tegen FC Volendam kende de ploeg van Ron Jans een makkelijke middag en won het met 3-0.

FC Twente stond na twintig minuten al op 3-0 voorsprong. Joshua Brenet zorgde na een kwartier spelen voor een prachtige openingstreffer na een prachtige pass van Robin Pröpper. Eén minuut na de openingstreffer zorgde Václav Černý voor de 2-0 nadat hij een fout van Volendam afstrafte. Twee minuten na de 2-0 maakte Mees Hilgers de volgende treffer na een nieuwe assist van Pröpper.

In de tweede helft hoefde Twente niet meer, terwijl Volendam niet meer kon en bleef het in Enschede 3-0, al waren Černý en Michel Vlap nog wel dicht bij de vierde treffer maar troffen de paal.