Uitslag FC Emmen - Fortuna Sittard

Om 21.00 uur begon in de Eredivisie het duel tussen FC Emmen en Fortuna Sittard. De bezoekers wonnen hier met 0-1.

Er viel in de eerste helft genoeg te beleven want beide ploegen kregen diverse kansen. Antonisse was dichtbij maar slaagde er een meter van de goal nog in om over te schieten. Aan de andere kant was het Yilmaz die een grote kans kreeg maar hij raakte de bal verkeerd. Via Embaló en El Messaoudi kregen beide ploegen ook nog een grote kopkans maar ook deze werden niet benut.

In de tweede helft was het vooral Fortuna wat de kansen kreeg. Een schuiver van Córdoba en een uithaal van Yilmaz werden gekeerd door Van der Hart. De keeper greep ook goed in op een schot uit de rebound van Córdoba. Op een geplaatst schot in de verre hoek van özyakup had hij echter geen antwoord meer waardoor de overwinning alsnog naar de Limburgers ging.