Uitslag PSV - FC Groningen

PSV heeft zaterdag met overtuigende cijfers gewonnen van FC Groningen. In Eindhoven won de ploeg van Ruud van Nistelrooij met maar liefst 6-0.

PSV speelde een goede wedstrijd tegen FC Groningen. Vanaf de eerste minuten kreeg de thuisploeg kansen en kwam na een doelpunt halverwege de eerste helft verdiend op voorsprong via Luuk de Jong. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft zou PSV uitlopen naar een ruime overwinning. Xaxi Simons, die bij de 1-0 al een assist had gegeven, zorgde snel voor de 2-0. Halverwege de tweede helft maakte Jarrad Branthwaite de 3-0, waarna ook Johan Bakayoko en invallers Fábio Silva en Guus Til wisten te scoren.

PSV gaat in de stand dankzij de overwinning Ajax voorbij, terwijl de problemen voor FC Groningen groot blijven. Dankzij de forse nederlaag staan de Groningers weer op de laatste plaats in de eredivisie.