Uitslag Go Ahead Eagles - NEC

Go Ahead Eagles heeft zondag in eigen huis met 1-0 gewonnen van NEC. De Deventenaren wonnen weer eens na drie nederlagen op rij.

Go Ahead Eagles had de beste start. De thuisploeg kreeg in de beginfase meerdere kansen om de openingsgoal te maken, alleen kwam het niet tot scoren. Tien minuten kwam de thuisploeg toch op voorsprong dankzij Finn Stokkers. De spits werkte binnen na een assist van Bobby Adekanye.

In de tweede helft kwam NEC wat beter in de wedstrijd. De ploeg uit Nijmegen hadden wat meer balbezit, maar tot grote kansen kwam het niet, waardoor het 1-0 bleef in Deventer.

Door de zege stijgt Go Ahead Eagles naar de twaalfde plaats en komt op één punt van NEC, dat op de tiende plaats staat.