Uitslag PSV - Go Ahead Eagles

PSV heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles gewonnen. In Eindhoven won de ploeg van Ruud van Nistelrooij met 2-0 dankzij doelpunten van Joey Veerman en Anwar El Ghazi.

PSV begon weer met Joey Veerman in de basis en de middenvelder zorgde in de veertiende minuut al voor de openingstreffer nadat hij een lage voorzet binnen werkte. PSV ging ook met de 1-0 voorsprong de rust in, maar in het begin van de tweede helft hadden de Eindhovenaren het lastig met Go Ahead Eagles. De ploeg van Rene Hake kreeg enkele mogelijkheden, maar konden de gelijkmaker niet maken, waarna Anwar El Ghazi na twinitg minuten in de tweede helft voor de 2-0 zorgde. Daarna speelde PSV de wedstrijd makkelijk uit.

Nummer drie PSV nadert dankzij de zege koploper Feyenoord tot op drie punten. De Rotterdammers gaan zondag op bezoek bij FC Twente en kunnen hun voorsprong dan weer vergroten.