Uitslag FC Twente - FC Utrecht

FC Twente heeft zondag goede zaken gedaan in de eredivisie. De ploeg van Ron Jans won met 2-0 van een matig FC Utrecht en staat door de zege op een voorlopige derde plaats.

In de eerste helft had FC Twente het overwicht, maar kwam niet tot veel grote kansen tegen FC Utrecht. Toch stond de thuisploeg met 1-0 voor dankzij een doelpunt van Václav Cerný. Utrecht kon daar weinig tegenover stellen in de eerste helft. Na rust was het wel even gevaarlijk nadat een schot van Taylor Booth van richting werd veranderd, maar gelukkig voor de thuisploeg ging zijn inzet net naast. Met nog een half uur te spelen besliste Virgil Misidjan de wedstrijd door de 2-0 op het scorebord te zetten.

Door de zege stijgt Twente naar een voorlopige derde plaats achter Feyenoord en PSV.