FOK! Wat een weer: kouder en natte sneeuw

winterbanner

Goede morgen!

Het is fris deze ochtend, in het zuiden en midden van het land ligt de temperatuur momenteel rond het vriespunt, aan de kust en in het noorden is het een paar graden boven het vriespunt. Her en der valt wat winterse neerslag, dit zijn slechts kleine buitjes. Ook geldt er code geel in het hele land door gladheid, vooral op bruggen en viaducten kan het glad zijn. Dit duurt tot 10 uur. De wind is weinig van betekenis; zwak tot matig.

Vanmiddag is het droog bij zo'n 4 graden en is de zon regelmatig te zien. Op de wadden is de wind wat sterker, vrij krachtig tot krachtig. Hoe verder naar het zuiden, hoe minder wind. Vanavond is het ook droog en zijn er opklaringen. Aankomende nacht vriest het licht met temperaturen tussen -2 en -4 graden. 

Donderdag de meeste kans op neerslag in de vooruitzichten, daarna droog met maxima tot 4 graden en lichte vorst in de nachten. Tot morgen maar weer!

Sneeuw in Winterswijk (Archieffoto) (Foto: _UserName_)
Sneeuw in Winterswijk (Archieffoto) (Foto: _UserName_) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!