Masturberende jongen (12) steekt thermometer in piemel, blijkt niet handig

Een opmerkelijke situatie in het Chinese Chengdu. Daar vond een 12-jarige jongen het allemaal niet opwindend genoeg meer om er gewoon even flink aan te sjorren, dus moest het een tikkeltje heftiger: hij stak een thermometer in zijn snikkel.

Doorgaans zal het voor veel jongemannen niet direct de eerste stap zijn, van masturberen naar het in de plasbuis steken van een voorwerp, maar dat mocht de pret niet drukken. Of nou ja, eigenlijk wel, want het bleek allemaal niet zo'n strak idee als de jonge geilerik had gehoopt.

Het kind liep een uur of negen met de thermometer in zijn lijf rond, waarna de pijn ondraaglijk werd. Hij biechtte het toch maar op en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar op de röntgenfoto's bleek dat de thermometer inmiddels de temperatuur van zijn blaas aan het meten was.

Uit angst om voor permanente schade te zorgen, durfden de artsen het ding er niet zomaar uit te trekken. Een operatie was dus nodig, zoals beschreven in het Asian Journal of Surgery, waar het door vier Chinese urologen geschreven medische artikel te vinden is.