Uitslag Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard met 0-2 gewonnen. Dankzij doelpunten van Bas Kuipers en Bobby Adekanye boekte de ploeg een eenvoudige zege tegen de Limburgers en staan door de zege nu op een knappe negende plaats in eredivisie.

Na twintig minuten kwam Go Ahead Eagles op voorsprong dankzij Bas Kuipers. De aanvoerder van de ploeg uit Deventer zorgde voor de openingstreffer. Vlak voor rust verdubbelde Bobby Adekanye de score met een stiftje na een assist van Enric Llansana.

Dankzij de zege is Go Ahead Eagles nu tien wedstrijden ongeslagen in de eredivisie en staat door deze goede reeks nu op de negende plaats, terwijl Fortuna Sittard terug te vinden op de twaalfde plaats.