Releasedatum voor Afterimage onthuld

Modus Games en Aurogon Shanghai hebben tijdens Nintendo's Inside the House of Indies: Holiday Event de releasedatum onthuld voor het volledig met de hand getekende Afterimage. De game komt op 25 april 2023 naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Jaren nadat de ramp genaamd "The Razing" bijna een einde maakte aan de menselijke beschaving, vielen mysterieuze krachten plotseling de resterende nederzettingen van de mensheid aan. Om deze aanvallen te onderzoeken, ga jij als een aan geheugenverlies lijdend meisje genaamd Renee op avontuur om de oorzaak te vinden.

In Afterimage ga je het Metroidvania-achtige wereld Engardin verkennen met daarin verraderlijke omgevingen en uitdagende eindbazen. De niet-lineaire wereld stelt spelers in staat om in hun eigen tempo te verkennen. Met meer dan 200 uitrustingsstukken om te verzamelen, 6 verschillende wapenklassen om te beheersen en meerdere verschillende skilltrees, kun je je eigen manier van spelen bepalen.