Help een alien in Far Cry 6

Lost Between Worlds, de nieuwe expansie voor Far Cry 6, is vanaf 6 december verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 en Windows pc, via de Ubisoft Store en de Epic Games Store. De uitbreiding is ook speelbaar voor pc via Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

In Far Cry 6: Lost Between Worlds beginnen spelers aan een nieuw hoofdstuk van de verhaallijn van Dani Rojas, dat zich afspeelt in een gebroken versie van Yara. Nadat spelers de mysterieuze plaats van een meteorietinslag hebben verkend, bevinden ze zich in een verwrongen omgeving tussen twee werelden in gezelschap van een niet-lichamelijke levensvorm genaamd Fai. Spelers moeten Fai’s kapotte ruimteschip repareren door vijf verloren scherven te verzamelen, waardoor Dani’s overlevingskansen toenemen en ze een stap dichter bij hun ontsnapping komen.

Om de ontbrekende scherven terug te vinden, moeten spelers vertrouwen op hun guerrillavaardigheden om door 15 uitdagende en intense proeven te navigeren, genaamd Rifts. In elke Rift, van een zwevend fort tot een onderwaterbasis vol met vallen, komen spelers verschillende gevaren en buitenaardse obstakels tegen. Spelers ontdekken tijdens de beproevingen krachtige wapens en tools, die ze kunnen gebruiken om de proeven op hun eigen manier te benaderen. Ook kunnen ze energiefragmenten verzamelen waarmee ze, indien nodig, een Rift opnieuw kunnen proberen. Na het voltooien van de missie ontvangen spelers de krachtige uitrusting van Fai, die ze kunnen meenemen naar Yara voor een voorsprong in de voortdurende strijd tegen het regime.

Tot slot introduceert Far Cry 6 vanaf vandaag een gratis proefversie voor nieuwe spelers op Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 en Windows pc, via de Ubisoft Store en de Epic Games Store. Spelers verkennen de Isla Santuario-regio en behouden hun progressie als ze de game aanschaffen.

Far Cry 6 is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers die Far Cry 6 op de Xbox One of PlayStation 4 aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows pc.