Uitslag FC Groningen - Fortuna Sittard

Fortuna Sittard gaat met een zege de winterstop in. De Limburgers wisten de uitwedstrijd tegen FC Groningen met 2-3 te winnen. In het laatste kwartier van de wedstrijd vielen maar liefst vier goals.

FC Groningen was vlak voor rust nog op voorsprong gekomen via Ricardo Pepi. De Amerikaanse spits wist een lage voorzet binnen te werken. Verder viel er weinig te beleven in de eerste helft. Ook in de tweede helft was het eerste deel nog matig, maar dat veranderde in het laatste kwartier van de wedstrijd.

Fortuna Sittard kwam op gelijke hoogte uit een kopbal van invaller Paul Gladon en even later wist hij nog eens te scoren. De Limburgers leken op weg naar de zege in het verre noorden, maar in de blessuretijd kwam Groningen langszij via Florian Krüger. Toch ging de zege alsnog naar Fortuna Sittard in de vijfde minuut van de extra tijd de 2-3 maakte dankzij Tijjani Noslin.