Uitslag FC Utrecht - FC Groningen

FC Utrecht heeft zondag voor de derde keer op rij gewonnen in de eredivisie. In de thuiswedstrijd tegen FC Groningen won de ploeg van Henk Fräser met 2-1 en blijft goed meedraaien in de suptob van de eredivisie.

FC Groningen was aan het begin van de wedstrijd het meest dreigend, waarna FC Utrecht steeds beter in de wedstrijd kwam, maar bij rust keek de thuisploeg wel tegen een 0-1 achterstand aan nadat de Amerikaanse spits Ricardo Pepi voor het openingsdoelpunt zorgde.

FC Utrecht ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker en die zou ook vallen. Na een kwartier spelen wist Taylor Booth te scoren. De Amerikaan van FC Utrecht zette zelf de aanval op en maakte het vervolgens ook af nadat hij de bal terug kreeg van Sander van de Streek. FC Utrecht ging daarna op zoek naar de overwinning, FC Groningen hield lang stand maar in de 85ste minuut zorgde Van de Streek daarvoor op aangeven van de ingevallen Amin Younes.