Fallout tv-serie toont Vault 33 in eerste screenshot

Terwijl Bethesda de vijfentwintigste verjaardag van Fallout viert, doet Amazon mee aan de festiviteiten door de eerste afbeelding van de op handen zijnde Fallout-serie te onthullen. De serie wordt gemaakt door productiebedrijven Prime Video en Kilter Films met Westworld-bedenkers Jonathan Nolan en Lisa Joy aan het roer.

De afbeelding werd onthuld in een verjaardagstweet met de begeleidende tekst: "We hebben iets speciaals gemaakt voor deze gelegenheid". Op de afbeelding zelf is een typische illustratie te zien van een geopende Vault-deur terwijl enkele 'vault dwellers' toekijken in de typische blauw-gele jumpsuits zoals we die kennen uit de games. Kennelijk gaat het hier om Vault 33, een schuilkelder die nog niet eerder in de games voorkwam.

De cast bestaat uit onder andere Kyle Maclachlan (Twin Peaks), Walton Goggins (The Hateful Eight) en Ella Purnell (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children). Een releasedatum of iets dergelijks is er helaas nog niet, het is wachten tot de eerste trailer verschijnt.