Uitslag Feyenoord - Fortuna Sittard

Feyenoord heeft thuis niet weten te winnen van Fortuna Sittard. In de Kuip kwamen de Rotterdammers niet verder dan een 1-1 tegen de Limburgers.

Feyenoord speelde een zeer matige eerste helft tegen Fortuna Sittard. De Limburgers kwamen via Iñigo Córdoba op voorsprong en vlak voor rust kreeg Burak Yilmaz een goede kans om te verdubbelen, maar de Turkse spits schoot naast.

Feyenoord kwam goed uit de rust en binnen de minuut in de tweede helft was het alweer gelijk via Javairô Dilrosun. De Rotterdammers voerde druk steeds verder en kreeg ook enkele kansen op de overwinning, onder meer twee goede kopkansen van Igor Paixão, maar de Braziliaanse invaller wist zijn kansen niet te benutten, waardoor het 1-1 bleef in Rotterdam.