NFL: Bills stomen door met winst op Chiefs, Eagles naar 6-0 met winst op Cowboys

Ook de zesde speelweek in de NFL is alweer achter de rug, met daarin uiteraard weer de nodige mooie wedstrijden. Ook nu pikken we er weer twee uit, beide wedstrijden waren tot aan het einde toe toch redelijk spannend.

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills
De twee ploegen begonnen beiden met een 4-1 record, dat zou uiteraard niet zo blijven. Tyler Bass opende met een field goal de score voor de Bills, maar Chiefs-quarterback Patrick Mahomes stelde JuJu Smith-Schuster in staat vanaf 42 yards een touchdown te scoren. Gabe Davis deed dat na een 34-yard pass van Josh Allen namens de Bills, Harrison Butker trapte vanaf liefst 62 yards de 10-10 tussen de palen.

In het tweede kwart namen de Bills een voorsprong: Allen stuurde Stefon Diggs op pad voor een 17-yard touchdown. Mahomes deed wat terug met een 3-yard touchdown via Mecole Hardman, waarna Butker in het vierde kwart voor 20-17 zorgde. De Bills draaiden het echter om en een drive in de slotfase werd met een 14-yard touchdown pass van Allen op Dawson Knox bekroond: 20-24 winst.

Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
De Eagles zijn bezig aan een van de beste seizoensstarts uit hun geschiedenis en tegen de Cowboys wilden quarterback Jalen Hurts en zijn team dat uiteraard door kunnen zetten. Het duurde tot het tweede kwart voor er gescoord werd, maar de Eagles kwamen ook gelijk stevig op dreef: Miles Sanders rende vanaf 5 yards een touchdown binnen, Hurts bereikte AJ Brown voor een 15-yard touchdown en Jake Elliott trapte twee field goals binnen (20-0).

Kicker Brett Maher deed iets terug namens de Cowboys, en in het derde kwart was Ezekiel Elliott goed voor een 14-yard touchdown. Even werd het spannend, want vroeg in Q4 werd Jake Ferguson door quarterback Cooper Rush bereikt voor een 7-yard touchdown en 20-17, maar Hurts kon even later DeVonta Smith bedienen en diens 7-yard touchdown zette de 26-17 eindstand op de borden.

Uitslagen NFL week 6
Chicago Bears - Washington Commanders 7-12
Atlanta Falcons - San Francisco 49ers 28-14
Cleveland Browns - New England Patriots 15-38
Green Bay Packers - New York Jets 10-27
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars 34-27
Miami Dolphins - Minnesota Vikings 16-24
New Orleans Saints - Cincinnati Bengals 26-30
New York Giants - Baltimore Ravens 24-20
Pittsburgh Steelers - Tampa Bay Buccaneers 20-18
Los Angeles Rams - Carolina Panthers 24-10
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals 19-9
Kansas City Chiefs - Buffalo Bills 20-24
Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys 26-17
Los Angeles Chargers - Denver Broncos 19-16 OT