Uitslag Go Ahead Eagles - sc Heerenveen

Go Ahead Eagles heeft op de valreep een thuisnederlaag tegen sc Heerenveen voorkomen. Op de Adelaarshorst zorgde Finn Stokkers in de 93ste voor gelijkmaker: 1-1

De eerste helft tussen Go Ahead Eagles en sc Heerenveen viel er weinig te beleven. In de tweede helft kregen we een totaal andere wedstrijd nadat Heerenveen vlak na rust op voorsprong kwam via Thom Haye. Daarna ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker en werden steeds sterker. Tien minuten voor tijd leek Go Ahead Eagles op 1-1 te komen, maar doordat aangever Oliver Edvardsen net buitenspel stond bleef het 0-1.

Go Ahead Eagles bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker en zou die uiteindelijk ook krijgen. In de 93ste minuut kreeg Heerenveen de bal niet weg uit de eigen zestien, waarna de bal voor de voeten viel van Stokkers, waarna de invaller van dichtbij raak schoot.