FOK! Wat een weer: zacht herfstweer met een woei

herfstbanner

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in het westen en noorden komen enkele buien voor, maar in de loop van de ochtend wordt het vrijwel overal droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk even hard, windkracht 7.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. In het zuiden komt de meeste bewolking voor. Het blijft droog en het wordt ongeveer 17°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, in het noordelijk kustgebied (vrij) krachtig. Aan het einde van de middag gaat de wind uit het zuiden waaien.

Vanavond wordt het half tot zwaar bewolkt. In het midden en zuiden kan het in de loop van de avond plaatselijk even regenen. Eerst komt de wind uit het zuiden, later uit het zuidoosten en is zwak tot matig.

Komende nacht kan het eerst nog af en toe regenen in de noordelijke helft van het land. Van het zuiden uit wordt het droog. De minimumtemperatuur wordt vroeg bereikt en ligt tussen 10°C in het noorden en 14°C in het zuiden. De wind komt eerst uit het zuidoosten, later uit het zuiden en is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zachte herfst laat eikebladhortensia in herfstkleur opnieuw bloeien (Foto:klokhuisje)
Zachte herfst laat eikebladhortensia in herfstkleur opnieuw bloeien (Foto:klokhuisje)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!