AZ nog niet zeker van Europese overwintering na nederlaag in Cyprus

AZ is niet meer foutloos in de Conference League. Na drie overwinningen in de poulefase werd donderdagavond met 1-0 verloren van Apollon Limassol.

AZ begon nog goed aan het duel in Cyprus. Toch keek het bij rust tegen een 1-0 achterstand aan nadat Valentin Roberge vanuit een corner voor de openingsgoal zorgde. In de tweede helft konden de Alkmaarders de achterstand niet meer goed te maken, waardoor AZ nog niet zeker is van kwalificatie in de Conference League.

Toch gaat AZ nog altijd aan de leiding in Groep E van de Conference League. De ploeg van Pascal Jansen heeft nog altijd vijf punten voorsprong op Dinpro-1, al spelen die later op de avond nog hun duel. Apollon Limassol staat ook op vier punten.