Heidi Klum (49) doet in lingerie niet onder voor dochter Leni (18)

Het Duitse topmodel Heidi Klum (49) werkte met haar 18-jarige dochter Leni samen voor een reclamecampagne van lingeriemerk Intimissimi. Uit recent onthulde beelden die genomen werden achter de schermen van de shoot blijkt dat de twee tijdens de opname de grootste lol met elkaar hadden. Meer hierover bij het AD.

Lange tijd hield Heidi Klum haar kinderen buiten de publieke belangstelling. Paparazzi die kiekjes maakten van de nakomelingen ontvingen niet mis te verstane waarschuwingen. Maar die tijden zijn voorbij. Nu verschijnt de modelmoeder met dochter Leni zelfs in lingerie voor de camera.

De reclamecampagne voor het Italiaanse ondergoedbedrijf uit Verona werd geproduceerd in Los Angeles onder leiding van Thomas Hayo, voormalig medejurylid van Klum over "Germany's next topmodel". In het persbericht staat dat Heidi Klum een "powervrouw bij uitstek" is en staat voor zelfstandigheid, zelfvertrouwen en kracht.

Leni Klum verovert momenteel de modewereld. Ze belichaamt niet alleen een "natuurlijke lichtheid", maar laat ook zien "dat kracht geen kwestie van leeftijd is". De 18-jarige heeft een duidelijke boodschap: ze wil "jonge vrouwen aanmoedigen om van zichzelf te houden".

Leni Klum komt voort uit de voormalige relatie van haar moeder met Formule 1-manager Flavio Briatore. In 2009 werd ze geadopteerd door haar toenmalige echtgenoot Heidi Klum, zanger Seal. Sindsdien is haar echte naam Leni Olumi Samuel. In het openbaar verschijnt ze echter onder de achternaam van haar moeder.

Leni Klum promoot sinds 2021 haar internationale modellencarrière. Ze was onder andere te zien met haar moeder op de cover van "Vogue Germany". De twee hebben echter nog nooit samen in lingerie geposeerd.

Naast dochter Leni heeft Heidi Klum nog drie andere minderjarige kinderen die zijn voortgekomen uit haar huwelijk met Seal. De 49-jarige is momenteel getrouwd met de Tokio Hotel-muzikant Tom Kaulitz.