FOK! Wat een weer: bewolkt, vanavond regen

herfstbanner

Vanochtend is het droog. In het westen en noorden komt er bewolking voor, elders schijnt de zon. De wind waait uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. Vanmiddag neemt de bewolking van het westen uit toe, maar het blijft droog. De middagtemperaturen lopen uiteen van 16°C aan zee tot plaatselijk 21°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vanavond is het bewolkt en in het westen valt regen. Deze regen verplaatst zich naar het oosten. Vanaf halverwege de avond klaart het van het westen uit weer op en aan het einde van de avond is het overal droog. De wind komt aanvankelijk uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, mogelijk hard, windkracht 5-7. In de tweede helft van de avond gaat de wind uit het westen waaien en afnemen naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht is er in het Waddengebied kans op een bui, elders blijft het droog. De minimumtemperaturen liggen tussen 8°C in het binnenland tot 13°C aan zee. Er waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het westen. In het Waddengebied kan de wind eerst nog hard zijn, windkracht 7.

Morgenochtend is het zonnig en droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind aanvankelijk krachtig, windkracht 6. Morgenmiddag is het zonnig, al ontstaan er in de zuidoostelijke helft enkele wolken. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig en waait uit het zuidwesten. Morgenavond is het licht bewolkt. In de noordwestelijke helft waait een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het zuidwesten. Elders is er weinig wind. (Bron: KNMI)

Mooi weer op zoek naar Paddenstoelen  (Foto: Pukeko)
Op een mooie zondagavond was Pukeko even aan het uitrusten in de mooie provincie Noord-Holland. Fraaie foto! (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!