Uitslag Cambuur Leeuwarden - PSV

PSV heeft in de Eredivisie een pijnlijke nederlaag geleden tegen Cambuur Leeuwarden. De koploper ging met maar lieft 3-0 onderuit.

PSV had het lastig in Friesland en de thuisploeg was zelfs regelmatig de bovenliggende partij. In de eerste helft was Cambuur dichtbij een doelpunt via Balk, maar zijn schot ging recht op keeper Benítez op. Aan de andere kant was er een goede mogelijkheid voor Gakpo maar Tol greep goed in. Ook Max kreeg een grote kans maar hij trof het zijnet.

In de tweede helft kwam Cambuur op voorsprong dankzij Van der Water die mooi schot in de kruising schoot. Ook hierna bleef PSV het lastig houden en een serieuze jacht op de gelijkmaker zat er geen moment. De kansen die het via Gakpo en Obispo kreeg werden niet benut. Toen Paulissen de 2-0 maakte was de wedstrijd beslist en vlak voor tijd bepaalde v.Wermeskerken de eindstand op maar liefst 3-0.