Ted Lasso in FIFA 23

Vandaag kondigden Electronic Arts en Warner Bros. Interactive Entertainment aan dat AFC Richmond naar FIFA 23 komt, waardoor fans in meerdere speltypen, waaronder Carrière Modus, Aftrap, Online vriendschappelijke wedstrijden en Online Seizoenen, met hun favoriete club kunnen spelen. Ook zal een aantal AFC Richmond-items, zoals tenues, tifo's, manageritems en andere inhoud beschikbaar zijn om te ontgrendelen in FIFA Ultimate Team (FUT) en Profclubs, indien van toepassing.

De populaire Ted Lasso (gespeeld door Jason Sudeikis) zal in het speltype Carrière beschikbaar zijn als selecteerbare manager van AFC Richmond, zodat fans kunnen spelen als hun favoriete besnorde manager die de lakens uitdeelt bij AFC Richmond of welk ander team ze ook kiezen. Spelers kunnen ook hun eigen manager maken of een echte gelicentieerde manager selecteren om de controle over AFC Richmond over te nemen, of een speler maken en lid worden van het AFC Richmond-team in een competitie naar keuze.

Fans kunnen ook spelen met AFC Richmond als onderdeel van de ‘Rest van de Wereld’-competitie in Aftrap, Online vriendschappelijke wedstrijden en Online Seizoenen, waarbij Roy Kent, Jamie Tartt, Sam Obisanya en Dani Rojas allemaal hun opwachting maken in de selectie van de Greyhounds. Nelson Road, het iconische thuisstadion van AFC Richmond, heeft ook zijn weg gevonden naar FIFA 23.

FIFA 23 is op 30 september beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, pc, Stadia, PS4 en Xbox One. Early Access voor FIFA 23 Ultimate Edition begint op 27 september 2022.