Verstappen met vertrouwen naar Monza: "We zijn snel op de rechte stukken"

Max Verstappen reist met veel vertrouwen af naar Monza waar dit weekend de Grand Prix van Italië op het programma staat. Met de snelheid van Red Bull is Verstappen topfavoriet op de 'The Temple of Speed', zoals het snelle circuit wordt genoemd.

"Ik kijk erg uit naar Monza. Als je het jaar tot nu toe bekijkt, zijn we snel op de rechte stukken en ik denk dat het dit weekend hetzelfde zal zijn", aldus de Red Bull-coureur, zo lezen we op Verstappen.nl.

Met vier overwinningen op rij en meer dan honderd punten voorsprong in de WK-stand is Verstappen natuurlijk overal één van de favorieten. Als de Nederlander met de overwinning aan de haal gaat zal dat pijn doen bij de Ferrari-fans die in grote getalen aanwezig zullen zijn in Monza. De regerend wereldkampioen kan wel genieten van de passie van de Italiaanse fans.

"Er is veel geschiedenis in Monza, het is een geweldige baan met een ongelooflijke sfeer. Je hoeft alleen maar naar de support voor Ferrari te kijken om te zien hoe gepassioneerd de Italiaanse racefans zijn. Ik geniet altijd van het rijden op Monza, ik denk dat we er competitief kunnen zijn en ik hoop op een goed resultaat", zo blikt Verstappen vooruit.