Vanavond Real Life Gameshow 'Een Jaar Van Je Leven' van start!

De nieuwe realityshow Een Jaar Van Je Leven gaat vanavond van start op SBS6. Veertig deelnemers laten zich een jaar lang opsluiten voor de hoofdprijs van maximaal één miljoen euro. Vanavond nemen de deelnemers in de kick-off-aflevering afscheid van hun familie en vrienden en betreden zij de loods. Om hun koffer te bemachrigen voordat ze de loods inmochten moesten alle deelnemers een rekensom maken, hierbij viel al één deelnemer af.

In Een Jaar van je Leven worden de deelnemers opgesloten in een met camera’s behangen ‘leefloods’ nabij Lelystad. Het verblijf lijkt op een gevangenis, vooral door de steile stalen trappen richting de genummerde slaapvertrekken waar stapelbedden staan.

Alle nieuws van de buitenwereld wordt geweerd en er is geen verbinding met het internet. De bedoeling is dat er uiteindelijk één deelnemer overblijft. Gaandeweg vallen er via spelletjes, hindernissen, ergernissen, escapades en onvoorziene omstandigheden steeds meer deelnemers af. Wie het hier tot het eind volhoudt, kan met de hoofdprijs naar huis.

De deelnemers moeten werken voor hun huishoudpot, waar men de basisboodschappen uit kan doen. Maar als er behoefte is aan wat luxere producten zoals wijn, bier, sigaretten of wat dan ook, dan mag ook het geld uit de prijzenpot worden gebruikt. Maar er is een klein addertje onder het gras: de prijs van de aangeschafte luxegoederen gaat 25 keer van de prijzenpot af. Dus als een doosje wijn van €22,95 wordt besteld, verdwijnt er €573,75 uit de prijzenpot. Dit zal ongetwijfeld leiden tot een hoop gedoe.  

We kunnen in Een Jaar van je Leven vooral genieten of ergeren van onderlinge irritaties en ongemak. 

Zoals bij elke Nederlandse Real Live Streams, besteedt FOK! de nodige aandacht besteden aan deze nieuwe reality gameshow. Op de Frontpage met nieuws en ontwikkelingen over deze nieuwe RLS, maar ook met een eigen subforum JAA op FOK!. Hoewel de RLS pas aanstaande zondag van start gaat staan de RLS fans al te trappelen van ongeduld om in JAA samen live commentaar op streams en live commentaar op de tv-uitzendingen te geven. Een eigen SC ontbreekt natuurlijk niet. Ook zal elke deelnemer zal een eigen topic krijgen, waar de fans hun adoratie, ergernissen of bijzonderheden over deze persoon kunnen delen.

Uitzending:
- Kick-off-aflevering  vanavond om 21.30 uur op SBS6.
- Vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur op SBS6.
- Vanaf zondagavond 4 september zijn 24/7 twee livestreams te volgen bij Videoland.

Veel kijk, stream en JAA plezier!

Zie ook: Strijden om een miljoen in langste reality gameshow ooit 'Een Jaar Van Je Leven'

Een Jaar Van Je Leven met alle bewoners (Foto:Talpa- William Rutten)
Een Jaar Van Je Leven met alle bewoners (Foto:Talpa- William Rutten)