The Lord of the Rings: The Rings of Power: de laatste trailer

Nog iets meer dan een week en die andere populaire fantasyfranchise gaat (na House of the Dragon) van start met hun prequelserie. Hiervoor heeft Prime Video nu de laatste trailer vrijgegeven.

De nieuwe trailer, zo meldt Amazon, toont de enorme omvang van Midden-aarde in zijn Tweede Tijdperk, en onthult hoe Tolkiens mythische en geliefde personages tegen alle verwachtingen in en over grote afstanden zullen samenkomen om te voorkomen dat het gevreesde kwaad opnieuw toeslaat in Midden-aarde. Het lot staat op scherp en verschillende personages worden op de proef gesteld door het dreigende kwaad in deze vooruitblik van de langverwachte nieuwe serie.

In de trailer zijn de hoofdrolspelers Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), High King Gil-Galad (Benjamin Walker), de Harfoots Marigold Brandyfoot (Sara Zwangobani), Elanor 'Nori'-Brandyfoot (Markella Kavenagh), Poppy Proudfellow (Megan Richards) en Sadoc Burrows (Sir Lenny Henry), The Stranger (Daniel Weyman), de dwergen Koning Durin III (Peter Mullan) en Prins Durin IV (Owain Arthur), Halbrand (Charlie Vickers), en Arondir (Ismael Cruz Córdova).

Vanaf vrijdag 2 september zijn de eerste twee afleveringen van The Rings of Power te zien op Prime Video, met daarna wekelijks een nieuwe aflevering.