Man (35) gewond bij schietincident Rotterdam

Bij een schietincident in het Vroesenpark in Rotterdam is zondagmiddag een 35-jarige man uit Maassluis gewond geraakt. Even later kon een 40-jarige Rotterdammer op de Bergselaan worden aangehouden. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Het is iets na vijf uur in de middag als de politie een melding krijgt van een schietincident. Als de agenten aankomen, treffen zij een man aan, hij is door meerdere kogels gewond geraakt. De man werd bij bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen.

Via burgernet werd er een signalement verspreid van de vermoedelijke schutter. De 40-jarige man uit Rotterdam werd kort daarna aangehouden op de Bergselaan.

De Forensische opsporing startte meteen een onderzoek op het plaats delict. Ook werden er getuigen gehoord die verklaarden dat er vermoedelijk voorafgaand het schietincident een ruzie zou zijn geweest tussen het slachtoffer en de verdachte. De politie gaat verder met het onderzoek. Eventuele getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.