FC Twente verslaat Cukaricki opnieuw en plaatst zich voor laatste voorronde Conference League

FC Twente heeft zich eenvoudig geplaatst voor de play-offs in de Conference League. De ploeg van Ron Jans won vandaag met 4-1 van het Servische FK Cukaricki nadat het vorige week ook al had gewonnen.

Twente begon nog stroef tegen FK Cukaricki en keek na zeven minuten tegen een achterstand aan nadat Luka Adzic, oud speler van FC Emmen en PEC Zwolle, zijn ploeg op voorsprong had gezet. Lang kon de Servische ploeg niet genieten van de voorsprong nadat Robin Pröpper de gelijkmaker binnen gleed. Nog voor rust zorgde Michel Vlap voor de voorsprong van FC Twente na een rake kopbal uit een vrije trap.

In de slotfase zou Twente nog naar een ruime overwinning uitlopen na twee doelpunten van Christos Tzolis. Zo kwalificeerde FC Twente zich overtuigend voor de laatste fase van de voorronde van de Conference League, waarin het Italiaanse Fiorentina de tegenstander is.