Dromen worden nachtmerries in trailer voor The Sandman

Het zal je niet ontgaan zijn dat Hollywood afgelopen weekend veel te melden had tijdens Comic-Con International. Ook Netflix-serie The Sandman had op die conventie een eigen panel en de trailer die aan de aanwezigen werd getoond staat nu online.

Wanneer we onze ogen sluiten is er een wereld die op ons wacht, een wereld vol dromen. Hier geeft The Sandman, Master of Dreams (Tom Sturridge), vorm aan al onze diepliggende angsten en fantasieën. Wanneer Dream onverwacht gevangen wordt genomen, gebeuren er tijdens zijn afwezigheid een reeks gebeurtenissen die twee werelden - ‘Dreaming’ en ‘Waking’ - veranderen. Om dit te herstellen moet hij door verschillende werelden en tijdlijnen reizen om de chaos die zijn afwezigheid heeft veroorzaakt terug te draaien.

The Sandman is gebaseerd op de DC Comics/Vertigo-serie van Neil Gaiman. De serie is een rijke, karakter-gedreven mix van mythe en donkere fantasie waarbij we in tien epische afleveringen de vele avonturen van Dream volgen. The Sandman is ontwikkeld door Gaiman, showrunner Allan Heinberg en David S. Goyer. De serie is op Netflix te zien vanaf volgende week vrijdag, 5 augustus.