FOK! Wat een weer: Bewolkt met af en toe een regenbui

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Welkom!  

De zomer kabbelt wat 'vochtiger' verder deze week, vanaf vrijdag blijft het dan weer vrijwel droog en worden er hogere temperaturen verwacht. In het weekend is er zelfs een redelijke kans op zeer warm zomerweer. 

Gisteravond was het bewolkt en in het noorden regende het af en toe. De wind kwam uit het westen en was matig. In het noordelijk kustgebied was de wind vrij krachtig, soms krachtig (windkracht 6).

Afelopen nacht viel er in de noordelijke helft van het land af en toe regen. De minimumtemperatuur lag rond 15°C. De wind draaide van west naar noordwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Vanochtend is er veel bewolking en komen er enkele buien voor. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig, langs de kust krachtig (windkracht 6).

Vanmiddag verdwijnen de buien en wordt het uiteindelijk overal droog. Er komt ook af en toe zon. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C op de Wadden en 20°C in het oosten van het land. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig. Langs de kust neemt de wind af naar vrij krachtig.

Vanavond is er af en toe zon en blijft het droog. De noordwestenwind is matig en in het noordelijk kustgebied eerst vrij krachtig.

Het was genieten van Rammstein in Nijmegen (Foto: Klokhuisje)
Het was genieten van Rammstein in Nijmegen (Foto: Klokhuisje)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!