Gewonde bij steekincident Assen; verdachte opgepakt

Vanmorgen vroeg heeft er in een woning aan het Van Swinderenhof in Assen een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon gewond. De politie is direct een onderzoek gestart en er is een verdachte aangehouden.

Omstreeks 5:10 uur kreeg de politie de melding van een steekincident. De ambulance en het Mobiel Medisch Trauamateam (MMT) werden opgeroepen voor medische hulpverlening. Toen de agenten op de plaats van het incident aankwamen troffen zij daar het gewonde slachtoffer aan in een woning. Het gaat om een 27-jarige man uit Assen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.

De politie startte direct een onderzoek en er is met meerdere getuigen gesproken. De politie heeft direct een 33-jarige man uit Beilen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit steekincident. Nader onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies aan het Van Swinderenhof heeft afgespeeld en wat de aanleiding is geweest voor dit steekincident. De verdachte zal vandaag worden gehoord.

De politie is op naar getuigen en camerabeelden. Mensen met informatie en/of beelden kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.