Nacon releaset Tour de France 2022 en Pro Cycling Manager 2022

Uitgever Nacon en ontwikkelstudio Cyanide Studio releasen vandaag twee wielrengames: Tour de France 2022 en Pro Cycling Manager 2022.

De wielrensimulatie Tour de France 2022 biedt wielrenliefhebbers de kans om alle 21 officiële etappes van de Tour de France 2022 te beleven. Daarbij kunnen ze deel uitmaken van nieuwe teams als Eolo-Kometa Cycling Team, Caja Rural-Seguros RGA en Uno-X Pro Cycling, terwijl La Primavera Classic als nieuwe klassieker is toegevoegd aan de 91 beschikbare etappes in de game. De game voegt race-ongelukken toe, er is een voorbereidingensysteem en er zijn nieuwe effecten voor geplaveide secties. Ook nieuw dit jaar is de Race of the Moment-mode, waarin spelers hun resultaten wekelijks kunnen vergelijken met die van andere spelers om de top van het wereldklassement te veroveren.

Tour de France 2022 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Pro Cycling Manager 2022 biedt een mix van sportsimulatie, management en realtime racing, waarin spelers hun teams naar de top van het klassement moeten leiden. Dit nieuwste deel kent vele nieuwe features, waaronder een realistischer systeem om je eigen wielrenners te maken, slimmer gedrag van tegenstanders, een nieuw talentscoutsysteem en een verbeterde interface. Spelers kunnen los met 260 races, 680 etappes en 70 teams.

Pro Cycling Manager 2022 is nu verkrijgbaar voor pc.