Stand Back Pack beschikbaar voor WWE 2K22

Het Stand Back Pack komt vandaag uit voor WWE 2K22. Het derde DLC-pakket wordt aangevoerd door de gemaskerde The Hurricane, een voormalig WWE Cruiserweight-kampioen, tweevoudig World Tag Team-kampioen, Europees kampioen, WWE Hardcore-kampioen, WCW Hardcore-kampioen en WCW Cruiserweight-kampioen.

The Hurricane komt samen met drie Superstars die hun debuut maken in de WWE 2K-franchise: Fan-favoriet Stacy Keibler, Spaans fenomeen A-Kid en twee keer NXT Tag Team Champion Wes Lee. Alle vier de Superstars worden ook geleverd met MyFaction EVO-kaarten, die kunnen worden geüpgraded door te gamen in het speltype MyFaction.

Naast de eerder genoemde Superstars bevat het Stand Back Pack ook een Booker T EVO-kaart, Sapphire Seth Rollins-kaart - met een alternatieve kleding - en vier gouden Contracts, allemaal voor gebruik in MyFaction.

Als onderdeel van de laatste patch update is er nu ook een collectie FaZe Clan-kleding beschikbaar voor gebruik in Community Creations. FaZe Clan is een lifestyle- en mediaplatform dat is geworteld in de game- en jongerencultuur. In totaal zijn er 14 kledingstukken verkrijgbaar, waaronder heren- en damesshirts, jacks en mutsen met het FaZe Clan-logo.

In de komende maanden zullen nog twee DLC-packs beschikbaar zijn. De contentpakketten na de release zijn los te koop, terwijl de volledige set pakketten wordt meegeleverd met de Season Pass, Deluxe Edition en nWo 4-Life Digital Edition van WWE 2K22.