FOK! Wat een weer: zon, buien en wellicht onweer, morgen droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend is het zonnig. Later in de ochtend en vanmiddag ontstaan enkele stapelwolken, maar de zon blijft geregeld te zien en het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen de 16°C op de Waddeneilanden en 22°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit uiteenlopende richtingen, langs de kust waait een meest matige wind van zee.

Vannacht is het helder en daalt de temperatuur naar een graad of 10. De oostelijke wind is zwak tot matig.

Morgen overdag is er veel zon. In de middag trekken vooral in het zuidoosten enkele wolkenvelden over en in de avond is daar een kleine kans op een bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het Waddengebied tot 26°C in het zuiden van het land. De wind neemt toe naar matig, langs de kust naar (vrij) krachtig en komt uit een noordoostelijke richting. (Bron: KNMI)

Buien1 (Foto: DJMO)

Wel willen, maar niet kunnen om een mooie bui te worden. Het is er wel eentje, maar er zijn mooiere.   (Foto: DJMO)

Buim (Foto: Stephan5)
Hier wat dichterbij. Deze bui had zeker de potentie voor wat moois, er kwam ook een duidelijke neerslagkern, maar een half uurtje later... foetsie!  (Foto: Stephan5) 


 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!