Marvel Snap aangekondigd voor pc en mobile

Marvel kondigt een nieuwe game aan: Marvel Snap. De game is een collectible card game en is in ontwikkeling voor pc en mobile. Aan het roer staat studio Second Dinner, dat is opgericht door voormalig Game Director van Hearthstone Ben Brode.

Ook zijn diverse andere Hearthstone-oudgedienden lid van het team. De game is een cardgame waarin elk potje zo'n drie minuten duurt. Dit is mogelijk gemaakt omdat beide spelers tegelijkertijd spelen, in plaats van elkaars beurt afwachten. Bij launch zijn er zo'n 150 kaarten om te gebruiken, uiteraard allemaal gebaseerd op het Marvel-universum.

Meer over hoe de game werkt en wat te verwachten kun je vinden in onderstaande aankondigingstrailer. Een release date is nog niet bekendgemaakt, maar wel kun je jezelf aanmelden voor de closed beta. Dat kan via deze website, wanneer deze live is.

Update: Blijkbaar doet Europa niet mee aan de eerste closed beta. We zullen dus moeten wachten op een volgende mogelijkheid. Ook is inmiddels de eerste gameplay verschenen, die je hieronder kunt bekijken.