Verstappen: "Ik denk dat dit weekend te gek wordt!"

Na een voor Max Verstappen uiterst succesvolle grand prix in Imola staat dit weekend de Grand Prix van Miami voor de deur. Voor het eerst strijkt het Formule 1-circus neer in de stad in Florida en dat zorgt voor de nodige opwinding.

"Ik denk dat dit weekend te gek wordt! Ik kijk ernaar uit om in Miami te racen. Ik heb het circuit op de simulator gereden en we hebben zoveel mogelijk geoefend en ons voorbereid, zonder de baan in het echt te hebben kunnen bezoeken", aldus de Nederlander, zo lezen we op Verstappen.nl.

"Ik vind het gaaf om in Austin te racen, dus het is mooi dat we dit jaar ook naar een andere staat gaan om te racen. Het is super om te zien dat de Formule 1 flink groeit in de Verenigde Staten. Formule 1 en de teams werken er hard aan om de sport in de VS te promoten en we hebben daar steeds meer races, dus stap voor stap wordt het populairder. Ik denk ook dat het helpt nu de auto's elkaar makkelijker volgen en inhalen en meer teams strijden om overwinningen. Ik denk dat dat het belangrijkste is voor de fans", zo vult Verstappen aan.

De wereldkampioen steekt zijn enthousiasme over de aanstaande wedstrijd niet onder stoelen of banken. "Ik hoop dat het een spannend weekend wordt. Miami is een hele gave stad en ik vind het een hele interessante locatie om een Grand Prix te houden. Ik denk dat niet alleen de coureurs enthousiast zijn, maar ook de fans."