Mike Tyson deelt klappen uit aan vervelende medepassagier in vliegtuig

Voormalig zwaargewicht bokser Mike Tyson heeft een medepassagier geslagen nadat deze "een flesje water naar hem gooide", aldus Tyson's woordvoerder.

Op een video die in het vliegtuig is gemaakt, is te zien hoe een passagier Tyson lijkt te klieren en dan ineens zie je Tyson over zijn stoel leunen terwijl hij de man herhaaldelijk slaat.

Een woordvoerder van de boksende Hall of Famer bevestigde dat Tyson een "incident had met een agressieve passagier" die "hem lastig viel".

Op San Francisco International Airport werd de politie opgeroepen en deze heeft twee personen aangehouden, hierbij werd één persoon voor een hoofdwond. "Die persoon gaf minimale details over het incident en weigerde verder mee te werken aan het politieonderzoek," zei een woordvoerster van het San Francisco Police Department in een verklaring. Beide personen werden "in afwachting van verder onderzoek" vrijgelaten. De afdeling heeft geen van de betrokken personen geïdentificeerd.

De aanval gebeurde vlak voordat het vliegtuig zou vertrekken van San Francisco naar Florida. Volgens TMZ had Tyson aan het begin van de vlucht ermee ingestemd om met de passagier op de foto te gaan. Maar de man bleef Tyson lastig vallen, ondanks verzoeken van Tyson om 'chill' te zijn.