Uitslag Heracles - Feyenoord

Feyenoord heeft ondanks een vroege tegengoal makkelijk gewonnen van Heracles. In Almelo wonnen de Rotterdammers met 1-4 en blijft daardoor een voorsprong van drie punten behouden op de nummer vier FC Twente.

Heracles kwam in de eerste minuut verrassend op voorsprong via Sinan Bakis. De Turkse spits van Heracles werkte de bal achter zijn standbeen in het doel. Twintig minuten na de openingstreffer zorgde Orkun Kökcü voor de 1-1. De middenvelder schoot de bal hard in en de doelman van Heracles Koen Bucker werkte de bal in eigen goal. In de slotfase van de eerste helft kwam Feyenoord voor het eerst op voorsprong via Reiss Nelson en nog voor rust maakte de geblesseerde Guus Til er 1-3 van.

De wedstrijd was gespeeld in de tweede helft en Feyenoord zou nooit meer in de problemen komen. De Rotterdammers liepen nog uit naar 1-4 dankzij een eerste treffer van Patrik Wålemark.

Heracles Almelo

1 - 4

Feyenoord

1' Bakis    21' Kökçü