Uitslag FC Twente - PSV

In de Eredivisie heeft PSV op de valreep een punt overgehouden aan het duel met FC Twente. In een enerverende wedstrijd kwam het na een 3-0 achterstand mede dankzij een doelpunt in de blessuretijd terug tot 3-3.

In het begin van de wedstrijd werden de bezoekers overklast. Nadat een eerste goal van Twente nog werd afgekeurd was het Van Wolfswinkel die na matig keepen van Drommel de 1-0 scoorde. Een paar minuten later scoorde diezelfde Van Wolfswinkel de 2-0 en nog binnen het half uur werd het 3-0 toen Vlap scoorde uit een voorzet van Rots.

Het leek een pijnlijke middag te gaan worden voor de Eindhovenaren maar het deed al snel wat terug, Veerman scoorde nog in de eerste helft de 3-1 en vlak na rust scoorde invaller Gakpo de aansluitingstreffer, 3-2. Daarna voorde PSV de druk verder op en vlak voor tijd leek het op gelijke hoogte te komen maar Madueke trof de paal en in de rebound redde keeper Unnerstal. In de blessuretijd was het echter alsnog raak. Boscagli scoorde uit een kopbal de gelijkmaker.