Veel uitleg over Hogwarts Legacy

Warner Bros. Games heeft de officiële gameplay onthuld voor Hogwarts Legacy, de nieuwe open wereld actie-rpg die zich afspeelt in de toverwereld van J.K. Rowling rond 1800. De game wordt ontwikkeld door Avalanche Software.

De video biedt een uitgebreide blik op de gameplay, waaronder aanpasbare personages en de verschillende spreuken, avonturen, missies, locaties en personages die de spelers tegenkomen als leerling van Zweinstein. Daarnaast is de officiële achter-de-schermen-video vertoond, met commentaar van de creatieve geesten achter het spel.

Als nieuwe vijfdejaarsstudent met een unieke vaardigheid om krachtige oude magie te gebruiken gaan spelers op avontuur om een geheim van de toverwereld te onthullen. Tijdens hun avontuur ontwikkelen ze de vaardigheden van hun personage door krachtige toverspreuken te leren, drankjes te brouwen en magische planten te oogsten, terwijl ze het opnemen tegen dodelijke vijanden. Ontmoet nieuwe vrienden om je te vergezellen, communiceer met leraren en trotseer gevaren die de toekomst van tovenaren bedreigen.

De release van Hogwarts Legacy wordt 'holiday 2022' verwacht, dus eind november of in december. Het wordt uitgegeven door Warner Bros. Games onder het label van Portkey Games. Het spel komt uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, Nintendo Switch en pc.