Supermassive's nieuwe horrorgame The Quarry verschijnt in juni

Gisteren toonde Until Dawn-ontwikkelaar Supermassive Games een korte snippet van zijn nieuwste horrorgame, The Quarry. Vandaag krijgen we nog wat meer inzage in wat we kunnen verwachten van het nieuwe griezelspel.

The Quarry lijkt weer wat meer terug te keren naar zijn roots van Until Dawn. Recent bracht de Britse ontwikkelaar de horror-trilogie The Dark Pictures uit, die weliswaar ook flink griezelig waren maar toch niet overal even goed in de smaak vielen. De sneeuwerige blokhutten hebben ditmaal plaatsgemaakt voor een zomerkamp, waarin negen studentendecanen hun laatste dag van een uitje vieren. Uiteraard loopt al snel alles in de soep wanneer ze opgejaagd worden door bloeddorstige locals en "iets nog veel meer sinister".

Er is flink uitgepakt qua cast, zo doen onder andere Screams David Arquette en Lin Shaye van Nightmare on Elm Street mee in de game. Ook Ariel Winter van de comedyserie Modern Family heeft een rol als stemacteur. The Quarry verschijnt op 10 juni voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Steam). Bekijk de trailer hieronder.